Hvordan redusere innetemperaturen i sommervarmen?

Hvordan redusere innetemperaturen i sommervarmen:

Sommeren kan være utfordrende når det gjelder å få en behagelig innetemperatur. Høye temperaturer kan forstyrre arbeid innendørs, og mange benytter derfor aircondition eller annen kjøling i større grad, noe som igjen fører til høyere strømutgifter og økt miljøpåvirkning.

Er mulig å redusere innetemperaturen på en mer bærekraftig måte ved bruk av solskjerming? Solskjerming er en enkel og effektiv måte å hindre at den varme solen trenger inn gjennom vinduer og dører, noe som resulterer i lavere temperaturer innendørs.

Den mest effektive løsningen er utvendig zip screen. Screens gir bra utsyn og lysinnslipp, men reduserer likevel varmeinnslipp og innsyn. Det er målt over 90% reduksjon av varmeinnslipp fra solen.

Et annet alternativ er gardiner med UV-beskyttende stoff, som også bidrar til å redusere varmen fra solen.

Finn riktig solskjerming til ditt hjem

Hvor mye kan du spare ved å installere solskjerming?

Installasjon av solskjerming kan ha en betydelig økonomisk effekt ved å redusere strømutgiftene. Ved å hindre at den varme solen trenger inn, reduseres behovet for kjøling, som ofte er en av de største energikildene i hjemmet eller på kontoret. En undersøkelse viste at en gjennomsnittlig familie kan spare opptil 15% på sin strømregning ved å installere solskjerming. 

Solskjerming en enkel, effektiv og bærekraftig løsning for å redusere innetemperaturen i sommervarmen. Det finnes mange alternativer tilgjengelig, fra tradisjonelle persienner og markiser til mer miljøvennlige løsninger som solskjerming film og grønne løsninger. Så hvorfor ikke vurdere å installere solskjerming i ditt hjem eller på kontoret i år?

Finn riktig solskjerming til ditt hjem

Finn riktig solskjerming til ditt hjem

Få en pris på 5 minutter

Fortell oss hva som er viktig for deg med en varmepumpe og få vårt beste tilbud på varmpeumpe ferdig montert på veggen.

Få en pris på 5 minutter

Fortell oss hva som er viktig for deg med solksjerming og få vårt beste tilbud på solksjerming ferdig montert på veggen.

Andre relevante artikler

Hvordan redusere innetemperaturen i sommervarmen?

Er det mulig å redusere innetemperaturen på en bærekraftig måte ved bruk av solskjerming? I denne artikkelen vil vi beskrive hvordan!

Les hele artikkelen

Slik får du mest mulig ut av varmepumpen din

Varmepumper er en effektiv og økonomisk måte å varme opp hjemmet ditt på. De bruker mindre energi enn tradisjonelle oppvarmingsmetoder.

Les hele artikkelen

Slik velger du riktig solskjerming til ditt hjem

Solskjerming er en viktig del av ethvert hjem, da det beskytter mot solstråler, reduserer varme og blendende lys, og gir privatliv og komfort.

Les hele artikkelen