PERSONVERN

Vater Håndverkere AS samler inn personopplysninger fra deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i kontaktskjema og oppdragsregistrering på nettsiden vår.

Denne informasjonen blir så overført inn i vårt kundesystem.

Opplysninger vi registrerer er navn, telefonnummer, epostadresse, adresse og detaljer om flater og rom vi behandler. Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post kan brukes til å ta kontakt med deg som har lagt igjen dette. Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du få slettet data lagret om deg, såfremt vi ikke er pålagt å lagre disse av loven.

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: hei@vater.co

INFORMASJONSKAPSLER

Vater Håndverker benytter informasjonskapsler (også kalt cookies) for å støtte funksjonalitet i innloggede sider, samt samle inn statistikk i markedsføringsøyemed. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres i nettleseren din når du laster ned en nettside. De fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

Alle som besøker et nettsted, skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.